Logistiek Netwerk Regio Zwolle

Logistiek gerelateerde organisaties in de Regio Zwolle hebben de krachten gebundeld in het Logistiek Netwerk Regio Zwolle. Met als doel om vanuit één agenda de Regio Zwolle te positioneren als het logistiek knooppunt van het Noordoosten.

 

Organisaties worden geïnspireerd en kunnen netwerken over thema’s als arbeid, economie en kennis rondom wedstrijden van PEC Zwolle. De kracht van sport wordt gebruikt als ontmoetingsplaats en uithangbord om de schanierfunctie tussen de Regio Zwolle en Noordoost-Europa te positioneren. Dit kan bijvoorbeeld door de logistiek voor bedrijven te optimaliseren, ladingen in de Regio Zwolle op elkaar af te stemmen, krachten te bundelen ten behoeve van lobby, door kenniscirculatie de juiste vakkrachten op te leiden en door evenementen, marketing en promotie de zeehavens en het achterland te verbinden.

 

Jaarlijks worden diverse netwerkborrels en themabijeenkomsten georganiseerd. Terugkerend hoogtepunt is het Havendiner Regio Zwolle met de verkiezing van de Havenondernemer van het Jaar. In 2016 werd Remko Germeraad van Alumax Boats verkozen tot dé havenondernemer van de Regio Zwolle. Bert Weever van Graansloot is door de jury unaniem gekozen als Havenondernemer van het jaar 2017.  

 

Partners

 

Partners Logistiek Netwerk

 

 

Contact

Voor vragen over het Logistiek Netwerk kunt u contact opnemen met info@peczwolle.nl.