Vestigingsmogelijkheden

VestigingsmogelijkhedenEen onderneming vestigen in één van onze havens of binnen Regio Zwolle? Port of Zwolle is de logistieke hub van het Noordoosten. Binnen onze regio kunt u alle kanten op - letterlijk. Met havens in Zwolle, Kampen en Meppel ligt Port of Zwolle bijzonder gunstig op de lijn tussen de grote zeehavens Rotterdam, Amsterdam en het gelegen achterland. Meer dan tweehonderd logistieke bedrijven doen dagelijks zaken vanuit het havengebied en de regio. Met drie vervoersmodaliteiten tot hun beschikking – spoor, weg en water – bereiken zij de hele wereld.  

Waarom kiezen voor havengebied Port of Zwolle?

  • Centrale ligging op de North Sea – Baltic corridor: een knooppunt van verbindingen.
  • Voldoende ruimte om te ondernemen: te starten en groeien, te importeren en exporteren.
  • Multimodale verbindingen binnen Nederland, Europa en richting de Baltische Staten.
  • Goede samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. 
  • Groot arbeidspotentieel en -ethos
  • Ideale kennisinfrastructuur
  • Duurzaam toekomstperspectief: Port of Zwolle is een haven van de toekomst.

Ondernemen in onze havens?

Ondernemers die zich willen vestigen in het havengebied of onze regio, helpen wij graag op weg. Bij Port of Zwolle hebben we een goed overzicht; kennen de havens, de gevestigde ondernemers en de plannen die er liggen voor ontwikkeling. Samen zoeken we naar de slimste locatie om te vestigen. Ook als u al in een vroeg stadium advies wilt over overheid, gemeentes, vergunningen – wij ondersteunen en verbinden u aan de juiste mensen of partijen. 

Afbeelding 2

Logistieke kansen realiseren? Port of Zwolle is de toegangspoort naar logistieke mogelijkheden in of vanuit de regio Zwolle.

Kom met ons in contact

Wilt u meer informatie of advies over de vestigingsmogelijkheden in de havens van Port of Zwolle? Wij denken graag mee en kunnen u in contact brengen met de aangewezen persoon. Neem rechtstreeks contact op met Jeroen van den Ende, managing director (+31 6 532 34 372).

Gevestigde bedrijven

De bedrijven in ons havengebied zijn de motor van de regionale economie. Benieuwd welke ondernemingen hier gevestigd zijn? Ga naar onze partners

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief