Wegtransport

WegtransportVervoer over wegen is onmisbaar in de transportwereld. Wegvervoer is flexibel en snel – een vrachtwagen kan bijna elke bestemming bereiken. Het is ideaal voor kortere afstanden. Vaak bestaat het begin- en/of eindtraject uit wegtransport.

Wegennet

Dankzij de gunstige, centrale ligging is Port of Zwolle uitstekend bereikbaar over de weg. Port of Zwolle ligt direct aan grote verbindingswegen, zoals de A28, A32 en N50. Het Nederlandse rijkswegennet is hierdoor direct bereikbaar. De goederen kunnen snel, betrouwbaar en flexibel van en naar klanten vervoerd worden. Noord-Nederland, Randstad, België, Duitsland liggen op relatief korte afstand en zijn goed bereikbaar. Ook het wegennetwerk verder Europa in is goed bereikbaar. 

Waarom kiezen voor havengebied Port of Zwolle?

  • Centrale ligging op de North Sea – Baltic corridor: een knooppunt van verbindingen.
  • Multimodale verbindingen binnen Nederland, Europa en richting de Baltische Staten.
  • Op- en overslag van verschillende soorten ladingen.
  • Verwerking van ladingen binnen de regio. 
  • Maatwerkoplossingen.
  • Goede samenwerking tussen ondernemers, overheid en onderwijs. 
  • Duurzaam toekomstperspectief: Port of Zwolle is een haven van de toekomst.

Zoek de samenwerking op

Wilt u uw lading vervoeren? Wilt u meer informatie of advies over de mogelijkheden voor multimodaal transport? Wij denken graag met u mee en brengen u in contact met het juiste bedrijf of terminal. Neem contact met ons op via ons contactformulier of bel rechtstreeks met Jeroen van den Ende, managing director (+31 6 532 34 372).

Gevestigde bedrijven

De bedrijven in ons havengebied zijn de motor van de regionale economie. Benieuwd welke ondernemingen hier gevestigd zijn? Ga naar onze partners

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief