Circulaire creativiteit: Maak het (waar) in Meppel
31 mei 2023

Circulaire creativiteit: Maak het (waar) in MeppelPort of Zwolle werkt continu met NICE en gemeenten Kampen, Meppel en Zwolle samen aan vernieuwing. Met als drijfkracht onze gezamenlijke ambitie om het havengebied te laten floreren als een logistieke hub voor circulaire bedrijvigheid. Dit doen we met oog en hart voor brede welvaart. In het verlengde hiervan organiseert NICE op 31 mei het ondernemersevent 'Creatieve broedhaven met een wereld aan mogelijkheden'. 

Klik hier voor meer informatie of om u aan te melden voor het event.  

Creatieve broedhaven met een wereld aan mogelijkheden

Er gebeurt iets moois in de havengebieden van onze regio. In deze creatieve broedhaven werken we continu samen aan vernieuwing. Op het gebied van bouw, landbouw, energie en logistiek verkennen, ontdekken en onderzoeken we een wereld aan nieuwe mogelijkheden. Op woensdag 31 mei 2023 prikkelen we van 16.30 tot 21.00 uur al je zintuigen en ervaar je die mogelijkheden van dichtbij. Denk en doe mee. Ontdek en ontmoet. Zoek en vind. Leef je in en wissel uit. Beleef de circulaire economie van onze regio in haar volle glorie.

Je proeft alles wat onze creatieve broedhaven te bieden heeft. Het driegangenmenu “Port of Opportunities” biedt je drie dimensies:
1. Maken en waarmaken
2. Het groene goede voorbeeld
3. Circulair culinair

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief