Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt
13 oktober 2022

Dag van de Logistieke ArbeidsmarktDenkt u als werkgever in de logistieke sector graag mee over oplossingen voor de actuele arbeidsmarktsituatie in de regio Zwolle en over nieuwe ontwikkelingen en kansen in de branche? Kom dan op woensdag 2 november naar de Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt bij het Deltion College in Zwolle! 

Onder de enthousiaste leiding van dagvoorzitter Paul Veld, aanjager van de sectortafel Transport en Logistiek, gaan we in gesprek over ontwikkelingen in de branche en vraagstukken waar wij als werkgevers voor staan. Uiteraard laten we ons hierbij inspireren door de innovaties die plaatsvinden in onze branche.   

Keynotesprekers Erdal Egin en Kevin Sigma, adviseurs van UWV/Eures, vertellen je over de ontwikkelingen op de Europese arbeidsmarkt en wat dat betekent voor de sector Transport en Logistiek. Na deze centrale aftrap doorloop je 3 workshops met als onderwerpen Innovatie, Havenlogistiek en Feiten en cijfers over de regionale arbeidsmarkt. Alle sessies hebben uiteraard betrekking op ons werkgebied, de regio Zwolle.  

Na deze workshops is er tijdens de lunch ruimte om te netwerken. Het belooft een boeiend en interessant event te worden, waar veel ruimte is om alle relevante logistieke partijen uit onze regio te ontmoeten! 

Let op, de Dag van de Logistieke Arbeidsmarkt vindt plaats op de praktijklocatie van de opleidingen Transport en Logistiek van het Deltion College aan de Katwolderweg 19 in Zwolle.

Meer informatie over het programma en aanmelden kan hier.

Datum:

13 oktober 2022

Auteur:

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief