Logistiek Dag 2022
8 maart 2022

Logistiek Dag 2022Datum:                Dinsdag 8 maart
Locatie:               Eventcenter Lumen, Zwolle

Fit for the green future

De rol van de logistieke sector in de circulaire economie is nog altijd een redelijk onontgonnen gebied. Om de klimaatdoelstellingen te halen zal er meer vanuit de overheid gestuurd gaan worden op het halen van de doelen, zowel Europees, nationaal als regionaal. Dat roept vragen op als of en hoe we verschuivingen in productie gaan zien, meer gebruik van gerecyclede en bio grondstoffen, minder en anders georganiseerd transport, circulaire logistieke business modellen, investeren in duurzame warehousing en assets, energie ketens creëren voor gebruik groenere brandstoffen. 

Bent u ‘fit for the green future’? Op dinsdag 8 maart bent u van harte welkom op de 7e editie van de Logistiekdag. Op deze dag presenteren wij u een mooi programma over de dynamiek in supply chains en logistiek in de verduurzamingsopgave. Wetenschappers, overheid en koplopers gaan in gesprek op wat de uitdagingen in de praktijk zijn voor de logistieke sector.

De dag is opgebouwd uit een plenair ochtendprogramma met in de middag de keuze voor thematische congressen om meer diepgang te bieden. Op deze manier kunt u kennis en ervaring delen over specifieke thema’s die de toekomst van logistiek bepalen.

Regio Zwolle

Regio Zwolle heeft veel aandacht voor de versterking van de mobiliteit in de logistieke sector en is, met Port of Zwolle, een belangrijke logistieke toegangspoort voor Noord- en Oost-Europa. Port of Zwolle is samen met OostNL, POLO, gemeente Zwolle en Congresregio Zwolle ambassadeur van de Logistiekdag 2022. We zijn ere trots op dat de organisatie Port of Zwolle heeft gekozen als hosting partner voor dit event. We kijken er naar uit samen met u de kennis en ervaringen te delen tijdens dit event.

Save the date 

Reserveer deze datum alvast in uw agenda, leer van de koplopers en praat mee tijdens de thematische sessies. Aanmelden kan hier

Partners

Oost NL | POLO | Gemeente Zwolle | Congresregio Zwolle | Port of Zwolle

Logistiek Dag 2022 2
Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief