Nederland in de ban van het coronavirus (COVID-19)
2 maart 2020

Nederland in de ban van het coronavirus (COVID-19)Het coronavirus (COVID-19) heeft een grote impact op ons dagelijks leven. Niemand van ons heeft dit eerder op deze schaal meegemaakt. Afgelopen week zijn er door de overheid ingrijpende maatschappelijke maatregelen genomen als gevolg van deze uitbraak. De impact van deze maatregelen in de strijd tegen het coronavirus is overal voelbaar. Ondanks deze ingrijpende maatregelen blijven de havens van Port of Zwolle open.

De ondernemers in ons havengebied zorgen ervoor dat de op- en overslag van containers en bulk doorgaat. Uiteraard met in achtneming van de adviezen van nationale autoriteiten op het gebied van gezondheid en veiligheid. Immers, onze gezondheid staat voorop. Uiteraard staan wij de ondernemers in ons havengebied, onze partners en stakeholders bij en houden wij hen op de hoogte van relevante ontwikkelingen.

Ook gaan wij achter de schermen onverminderd door met de ontwikkelingen van Port of Zwolle. U zult ons de aankomende periode niet face-to-face zien, maar via de digitale weg staan wij 24/7 voor u klaar. Wij zullen, samen het Logistiek Netwerk Regio Zwolle, zaken zo breed mogelijk oppakken en ons netwerk inzetten. Heeft u prangende vragen, heeft u hulp nodig of wilt u helpen? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via telefoon, app of mail.

Laten we met z’n allen de samenleving draaiende houden en dat kan alleen door samen op te trekken. Wij wensen onze ondernemers, partners en stakeholders heel veel sterkte en gezondheid toe voor de aankomende periode.

Contacgegevens

Datum:

2 maart 2020

Auteur:

Port of Zwolle

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief