Ook Port of Zwolle gaat in zee met Routescanner
4 mei 2023

Ook Port of Zwolle gaat in zee met RoutescannerPort of Zwolle gaat, samen met het samenwerkingsverband Logistics Overijssel en Port of Twente, gebruik maken van het platform Routescanner. Deze service toont alle beschikbare verbindingen van de aangesloten havens. Routescanner is de routeplanner voor containers en laat niet alleen de snelste containerroutes zien, maar ook de meest duurzame.

Met dit in Rotterdam ontwikkelde platform vinden verladers en expediteurs makkelijk zelf de mogelijkheden om containers van deur tot deur te verschepen. Het platform geeft informatie over deepsea, shortsea, trein- en binnenvaartschema’s van havens wereldwijd.

Ook andere havens, zoals Port of Rotterdam, Amsterdam, Antwerp-Bruges, DeltaPort Neiderrhein, DuisPort, maken gebruik van Routescanner op hun website om verladers en expediteurs inzicht te geven in de meest efficiënte en duurzame routes. Inmiddels zijn er 4500 terminals verbonden en zijn er ongeveer 175 operators aangesloten bij Routescanner. Het platform verwerkt dagelijks meer dan 700.000 commerciële vaar- en rijschema’s.

Ook Port of Zwolle gaat in zee met Routescanner 3
Datum:

4 mei 2023

Auteur:

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief