Regio Zwolle gastheer Summit Duurzaamheid in Logistiek op 2 november
13 oktober 2021

Regio Zwolle gastheer Summit Duurzaamheid in Logistiek op 2 novemberDe rol van de logistieke sector in de circulaire economie is nog altijd een redelijk onontgonnen gebied. Toch is de rol van de Topsector Logistiek van belangrijke toegevoegde waarde in het streven van de overheid naar een circulaire economie in 2050. Een circulaire economie waarin reststromen hoogwaardig worden benut, minder grondstoffen worden gebruikt en de milieudruk lager wordt.

Tijdens de Summit Duurzaamheid in Logistiek gaan wetenschappers, de overheid en koplopers in op wat de uitdagingen in de praktijk zijn voor de logistieke sector. Welke bijdrage de sector levert in de transitie van een lineaire naar een circulaire economie.

Regio Zwolle heeft veel aandacht voor de versterking van de mobiliteit in de logistieke sector en is een logistiek knooppunt van het Noordoosten en corridor naar Noord- en Oost-Europa. Regio Zwolle, Port of Zwolle, Oost NL, POLO en Congresregio Zwolle zijn ambassadeurs van deze Summit en we zijn trots dat de organisatie Regio Zwolle heeft gekozen als gastheer. We kijken er naar uit samen met u de kennis en ervaringen uit onze regio te delen tijdens deze bijeenkomst.

Wilt u ook aanwezig zijn bij de Summit Duurzaamheid in Logistiek? Dat kan. Het aantal plekken is echter beperkt. Aanmelden kan via www.summit-duurzaamheid.nl.

Regio Zwolle gastheer Summit Duurzaamheid in Logistiek op 2 november 2
Datum:

13 oktober 2021

Auteur:

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief