Succesvolle Logistiekdag 2022 in Zwolle
8 maart 2022

Succesvolle Logistiekdag 2022 in ZwolleOp dinsdag 8 maart vond de landelijke Logistiekdag bij Lumen Hotel & Events in Zwolle plaats.

Voor dit congres werden supply chain managers, logistieke dienstverleners, overheden en alle andere schakels in de logistieke ketens overheid uitgenodigd om met elkaar in gesprek te gaan over energietransitie en circulariteit. Het wordt steeds duidelijker dat we aan de vooravond staan van een noodzakelijke transformatie van een lineaire naar een circulaire economie. Dit biedt nieuwe kansen voor de logistieke sector.

De dag startte met een introductie door dagvoorzitter prof. dr. Albert Veenstra, directeur TKI Dinalog. Volgens werden de gasten welkom geheten door Peter Snijders, burgemeester Zwolle, Bert Boerman, Gedeputeerde provincie Overijssel en Jeroen van den Ende, managing director Port of Zwolle.

Na plenaire opening gingen een aantal sprekers verder in op een sterke Nederlandse transportsector, transformatie duurzame supply chain en supply chain disrupties en internationale samenwerking.

Na de lunch kon men zelf een programma uit drie congressen samenstellen. Deze waren gericht op e-commerce en logistiek, route naar circulair en energietransitie en logistiek. De dag werd afgesloten met een netwerkborrel.

De Logistiekdag werd georganiseerd door ManagmentProducties en mede mogelijk gemaakt door verschillende partners uit de Regio Zwolle waaronder Port of Zwolle, OostNL, Port of Logistics Overijssel, Gemeente Zwolle en Congresregio Zwolle. Van den Ende is blij dat dit congres in Regio Zwolle heeft plaatsgevonden. “Door onze kennis en het aanhaken van sprekers uit de Regio Zwolle hebben we een extra impuls kunnen geven aan deze landelijke bijeenkomst. Het congres sluit goed aan bij de kracht van de regio op logistiek gebied en draagt bij aan de ambitie van economische topregio van Nederland.”

Datum:

8 maart 2022

Auteur:

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief