Vlaams-Nederlandse Havendagen
29 september 2021

Vlaams-Nederlandse Havendagensamenwerken waar het kan!

De havens van Nederland en Vlaanderen zijn elkaars concurrenten, maar kunnen op veel vlakken juist goed samenwerken. Tijdens het online evenement de Vlaams-Nederlandse Havendagen op woensdag 29 en donderdag 30 september, kijken we een keer niet naar de concurrentieposities, we gaan het hebben over overeenkomsten.

De synergie tussen de Nederlandse havennota 2020-2030 en de Vlaamse havenstrategie biedt kansen op nauwere Vlaams- Nederlandse havensamenwerking. Onderwerpen als veiligheid, achterlandverbindingen, digitalisering en verduurzaming overstijgen de belangen van de individuele havens. 

Partner

Port of Zwolle is partner van dit event. Op dag 2 zal Jeroen van den Ende, managing director Port of Zwolle aanschuiven bij het onderwerp 'Uitdagingen voor de binnenhavens'. Hoe pakken de binnenhavens de uitdagingen binnen de verduurzaming op? Hoe kan samenwerking tussen verschillende havens de verduurzaming versnellen? Welke initiatieven zijn er al? We spreken erover met verschillende havens en brancheverenigingen.

Meer weten over het programma of aanmelden? Klik hier.

 

 

werpen we een blik op de toekomst van de Binnenvaart.

Datum:

29 september 2021

Auteur:

Fotograaf:

Deel via:

Schrijf u in voor de nieuwsbrief